mercoledì, aprile 30, 2008

SILVERI GOMEZ : Ràdio Barretina RIP, s´ha acabat el bròquil ! CLOSED BY TELECOM POLICE !!!!!!!!! 30 April .......

BONA NIT !

MIREU QUE HE REBUT EN TORNAR DE L'HORTA!!!
sembla que Barretina ja és història. Ha rebut la visita dels telecos.
El pla B no em sembla amb gaires garanties d'èxit... Millor pensar en el pla C: relay via una altra emissora fora del territori estatal, pagant o de franc... aquesta es una altra qüestió, certament

Ràdio Barretina acaba per sempre les seves emissions.

Aquest dimecres 30 d´abril i a les 9:55 del matí, un funcionari de la "Dirección General de Telecomunicaciones y Tecnologías de la Información" m´ha fet una visita sorpresa als estudis de la ràdio.

Sembla que les emissions de Radio Barretina molestaven a la marina francesa i l´administració del país veí ha tramitat una queixa adreçada al govern espanyol, i ja veieu que ha actuat ràpid.

Es curiós que aquest 2008, a l´Arboç cel·lebrem el bicentenari de la guerra del francès, on els amics gavatxos van exterminar quasi tota la població i cremar totalment la vila i els seus bens. Coincidències ?

El proper dia 5 de maig em precintarán el meu estimat tercera mà, Yaesu FT-757 GX, i mai més el podré fer servir. Al tractar-se d´un equip dels anys 80, no dispossa de la normativa i distintiu CE i no es pot legalitzar de cap de les maneres. Tota una llàstima, perque ara que ja no puc emetre, el volia fer servir per rebre i convertir-me en un radio escolta.

Alegant que eren emissions experimentals i que no tenia coneixement dels problemes que produeix la meva activitat i que tampoc hi habia cap intenció de lucrar-me, sembla que no em ficaràn cap multa, al col·laborar amb el tancament de l´activitat radiofónica en ona curta sense possar cap tipus d´impediment al procediment de precinte.

Tampoc m´he amagat mai, sempre han sabut on erem i on trobar-nos.

Barretina s´ha acabat amics...... però com ja vaig dir fa uns dies en aquest blog, passo al "PLA B".

El pla "B" suposarà el·laborar una proposició no de llei i portar-la al "Congrés dels Diputats", on se li demanarà al govern espanyol que acabi amb el monopoli de RNE-REE sobre les frecuències de projecció exterior, i que aixó suposi la modificació o subsanació de les lleis que pertoquen de la Constitució Espanyola, on s´ens permeti, com pais que som, dispossar d´un espai radioelèctric propi a les ones curtes per donar més presència al mòn de la nostra llengua i cultura.

El meu projecte, a diferència del que Catalunya Ràdio volgués fer, passaria per ser una emissora que faria difussió dels programes especialitzats que generarien les milers d´emissores municipals que existeixen al Principat, i que durant molts anys han repetit el senyal de Catalunya Ràdio, ajudant-la quant no dispossava de centres repetidors per tot el territori.
Jo crec que ens deuen molt, i que mai ens han donat res a cambi, ni les gràcies amb una carta !

Es hora que totes les persones que treballem a les municipals i els oidors/es asidus, ens unim d´una vegada i demanem el reconeixement a la nostra feina, encara que no estem a una ràdio de cobertura nacional, i que els anys i anys d´experiència al mitjà, ens dongui accès "in situ" a una titul·lació per mèrits,
"Mestres artesans en ràdio".

Faré tot el possible perque Catalunya tingui una emissora o llicències per ràdio mundial en ona curta. Tot i que potser les meves idees siguin aprofitades per qualsevol institució o grup polític com a novetat o gran cosa, espero que per qualsevol bon moviment que facin em tinguin en compte, més ben dit, que ens tinguin en compte, perque sense vosaltres que esteu al altre costat del receptor, no hagués estat possible aquesta aventura, i per tant sereu els que decidireu els continguts, al ser bons coneixedors del tipus de programacións que difonen aquestes estacions.

Tinc tots els vostres correus electrónics i en qualsevol moment que la cosa prosperi ho sabreu ràpidament i us convocaré a una reunió per si us voleu pujar al carro d´aquest magnífic i prometedor projecte.

Les persones que em vulguin donar el seu suport i vulguin col·laborar en la seva redacció, només m´han d´enviar un correu a: radiobarretina@hotmail.com

Dir que ara hi ha internet, satèl·lits i tal i Pascual, no significa que haguem de donar l´esquena a sistemes mal considerats com antics i obsolets. Vosaltres sabeu que aixó es una injustícia !

Ja veurem que passa......

Visca Ràdio Barretina Int , per sempre, la primera en ona curta i en català !
_________________
L´aire no és de ningú !

(via Playdx2003 ml)